Waar stoei je mee? Samen zijn we sterk

Strubbelingen in het team. Een taaie cultuuromslag. Afdelingen in beweging brengen. Leren door Ervaren laat organisaties optimaal presteren. Ik zoek de balans tussen de doelstellingen van de organisatie en het talent van de individuele medewerkers. Als trainer, trainingsacteur, coach, facilitator of organisatieadviseur. De ene keer is mijn rol vastomlijnd, de andere keer ligt de sleutel in de combinatie van werkvormen. 

Laten we kennismaken

Individu

Individu

Individuele coaching, effectief communiceren, persoonlijk leiderschap, beter onderhandelen… Werken aan je eigen ontwikkeling is waardevol. Voor jezelf, voor het team waar je deel van uitmaakt en de organisatie in zijn geheel. Want zeg nou zelf, een bedrijf vol mensen die lekker in hun vel zitten presteert toch veel beter? 

Team

Team

Goed samenwerken is niet vanzelfsprekend. Je weet dat verschillen elkaar zouden moeten aanvullen, maar ja. Het werk moet ook af. Dan ontstaan er soms irritaties. Inzoomen op hoe een team functioneert kan zeer verhelderend zijn. Ik kijk naar individuele talenten, teamprocessen en onderliggende waarden zoals openheid en veiligheid. 

Organisatie

Organisatie

Een organisatie zonder duidelijke koers gaat dobberen. Teams worden minder efficiënt omdat individuele medewerkers ieder zelf een richting gaan bepalen. Een mooie voedingsbodem voor ongewenste patronen, verwarring en conflicten. Ik help directieleden en/of managers de focus terug te vinden. Vertel me je uitdaging!

Kirstin in het kort

Kirstin in het kortKirstin in het kort

Omarm de momenten vol toeval en verveling. Ze leveren de meest mooie herinneringen op.
Doe maar.

Prikbord

Contact

06 28175271 / info@lerendoorervaren.nl

Kirstin op het Veld Van Asch van Wijckskade 5A 3512 VN Utrecht